0
Το καλάθι είναι άδειο

Η εταιρεία My Greek Games είναι το "παιδί" δυο ανθρώπων με τεράστιο πάθος και σεβασμό για τις τέχνες, τα μουσεία, την ιστορία της χώρας μας, καθώς και με μεγάλη αγάπη για τα παιδιά και τη σωστή διαπαιδαγώγησή τους.

Με γνώμονα τα πιο πάνω γεννήθηκε η ιδέα στην Έφη Καραγκούνη και τον Χρήστο Παπαχρήστου να δημιουργήσουν μια σειρά προϊόντων που όχι απλά θα ψυχαγωγούν παιδιά και ενήλικες, αλλά ταυτόχρονα θα παρέχουν γνώσεις γύρω από την Ελληνική μυθολογία και ιστορία, αναδεικνύοντας πάντα το σύγχρονο σχεδιαστικό, αισθητικό και ποιοτικό χαρακτήρα των σύγχρονων Ελλήνων, μέσα από τον καλλιτεχνικό σχεδιασμό.

Χαρά, κέφι, γνώση, φαντασία, σεβασμός και αγάπη είναι τα βασικά συστατικά της My Greek Games, ενός ονείρου που γίνεται πραγματικότητα μέσα από πολύ κόπο και προσήλωση στην δημιουργία της.

Ανήσυχα και δημιουργικά πνεύματα οι 2 δημιουργοί της γεννήθηκαν και ζουν στη Θεσσαλονίκη. Η Έφη Καραγκούνη, είναι απόφοιτος της Αρχιτεκτονικής Σχολής του ΑΠΘ, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ουαλία και ιδιαίτερη αγάπη για το σχεδιασμό, αρχιτεκτονικό και μη. Ο Χρήστος Παπαχρήστου είναι απόφοιτος της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου του Sunderland (Αγγλία) με ειδικότητα στην εικονογράφηση και το σχεδιασμό (Illustration and Design).

Για περισσότερες πληροφοριές επισκεφθείτε το www.mygreekgames.gr