0
Το καλάθι είναι άδειο

Επιστροφή και αντικατάσταση προϊόντος.

Το getmygreekgames.com προκειμένου να εξασφαλίσει την ομαλή και ασφαλή απόκτηση ενός προϊόντος δίνει τη δυνατότητα στον αγοραστή να επιστρέψει και να αντικαταστήσει το προϊόν με ένα ίδιο ή και διαφορετικό προϊόν με την προϋπόθεση ότι αυτό είναι διαθέσιμο.
Το προϊόν της αλλαγής μπορεί να γίνει αποδεκτό μόνο αν αυτό είναι στην κανονική του εργοστασιακή μορφή.
Το αίτημα για την αντικατάσταση του προϊόντος πρέπει να γίνει εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα αγοράς είτε τηλεφωνικά στο 2310 63 64 65, είτε μέσω e-mail στο info@getmygreekgames.com ή απλά απαντώντας στο e-mail της επιβεβαιωμένης παραγγελίας σας.
Το κόστος επιστροφής το επιβαρύνεται ο αγοραστής.
Σε όλες τις περιπτώσεις το προϊόν πρέπει να επιστρέφεται με όλα τα δικαιολογητικά που το συνοδεύανε (π.χ. απόδειξη λιανικής πώλησης κτλ.).
*Σε περίπτωση υπαναχώρησης ισχύουν ακριβώς οι ίδιοι κανόνες!


Επιστροφή προϊόντος λόγω λάθους του getmygreekgames.com.

ε περίπτωση που το προϊόν έχει σταλεί λάθος, το getmygreekgames.com είναι πλήρως υπεύθυνο για την αντικατάσταση και την παράδοση του προϊόντος στον αγοραστή καλύπτοντας όλα τα μεταφορικά κόστη, με την προϋπόθεση ότι το προϊόν θα έχει σταλεί πίσω στη κανονική εργοστασιακή του μορφή.
Το αίτημα της αντικατάστασης πρέπει να γίνει εντός 3 ημερών από τη λανθασμένη παραλαβή του προϊόντος και κατόπιν επικοινωνίας με mail ανάμεσα στον αγοραστή και στην εταιρία.
Σε όλες τις περιπτώσεις το προϊόν πρέπει να επιστρέφεται με όλα τα δικαιολογητικά που το συνοδεύανε (π.χ. απόδειξη λιανικής πώλησης κτλ.).